/ 2015 / William /

Inlagda

Läkaren igårkväll tyckte vi skulle komma in idag med ytterligare ett urinprov om William fortfarande hade feber. Den hade dock sjunkit till 38.3 i morse men vi åkte in med ett urinprov iallafall (som inte var det lättaste att få till) när Daniel kom hem.  Det visade sig att det fanns lite bakterier som hade ökat så läkaren tror med största sannolikhet att det är urinvägsinfektion. Vi har därför blivit inlagda och vet inte hur många dagar vi blir kvar, de vill ge honom antibiotika intravenöst ett par gånger så att det börjar verka direkt. Han är så liten så en uv kan göra stor skada om det inte behandlas direkt. Vi gjorde nyss ett UL av njurarna och det såg jättebra ut. William slocknade nyss i famnen, han är helt slut av provtagningar, feber och alla intryck. Stackars liten bebis. 
 

 
bebis / kontroll / mamma / sjukhuset / sova
#1 / / Sabina:

Stackars William! Lova hade uvi när hon var 2 mån, och hon blev inte inlagd. Det verkar vara olika från läkare till läkare tydligen. :/ Tur dom tog allvarligt på William iaf :)

Svar: Vad konstigt, de ville att antibiotikan skulle verka så fort som möjligt så därför ger dom den här.
Caroline Westling

#2 / / Emelie Aulin:

Skönt att ni får bra hjälp. Krya krya William! Kramar till er alla!

#3 / / Anonym:

Håller med Emelie! Skönt att ni får bra hjälp! Stanna så länge ni kan så ni vet att lillen verkligen är bra när ni kommer hem! Kram Jenny