/ 2016 / Musik /

Måndag

Kom nyss hem efter en promenad i skitvädret, fy vad trist blött och kallt! Tror jag håller mig inne resten av dagen om det inte blir ett träningspass senare. Middagen på La Mancha igår var god men inte fantastisk. Tycker nog att det är värt att gå tid igen och testa något mer på menyn. Vi åt mozzarellafylld fläskfilé med bearnaisesås,
champinjonsås, majskolv och wokade grönsaker. Ikväll tänkte jag göra persiljejärpar med potatismos, gräddsås och lingon till middag. Gott med husman! Potatismos äter vi väldigt sällan men ibland är det väldigt gott! Mycket smör ska det vara!
 
Nedan kommer lite bilder och videos från helgen, vi hade bra läktarplatser i globen men de ändrade plats till Annexet då de inte sålt tillräckligt med biljetter. Alla fick nya motsvarande platser men dock på parkett. Men konserten blev faktiskt mer intim och vi kunde gå upp till läktaren/baren som vi ville fram tills att Carrie spelade då alla var tvugna att sitta på sina platser. Lite lyxigt att se Carrie så pass nära då hon är otroligt stor i USA och har utsålda arenakonserter... Det var totalt 4 band som spelade och det var en liten paus mellan varje.
 
Avslutade kvällen med Max i sängen
Med en kille från publiken på scenen...
 Från hennes turne med lite mer sålda biljetter... Hade vart mäktigt att se detta också!
 
countrt to country, carrie underwood, konsert / lauren alaina,