/ 2018 /

Måndag

Idag har jag och barnen varit hemma och inne hela dagen. William hostade hela natten och båda var snuviga och hängiga när de vaknade. Kändes skönt att bara vara hemma och mysa. Vi har gjort knäck och läst en massa böcker. Nu är jag på väg till Uppsala med moster för att spela trummor. Har spelat ett år nu. Inte varje vecka men det är kul och vi börjar bli ganska duktiga. Hoppas ni mår bra och att ni klarar er från förkylningar. Kra
/ 2018 /

Hemma

Äntligen hemma! Vi kom hem till huset vid 21.30 igår. Flygresan tog nästan 12 timmar (direktflyg) vilket kändes långt. Tog 10 timmar dit. Sov inte en blund så var såklart dödstrött. Barnen däremot sov rätt bra vilket var skönt. I morse gick vi upp halv 6 och började packa upp och tvätta. Är pigg i kroppen men trött i huvudet. Får se om jag åker och storhandlar själv sedan. Glömde lämna mitt ID kort hemma så ingen har kunnat hämtat ut mitt körkort så det här skickats tillbaka. Får ringa transportstyrelsen på måndag. Känns fortfarande helt overkligt att jag tagit körkort. Är dock inte sugen på att köra alls men det kommer väl. Nu ska jag ta en till kopp gott kaffe. Har saknat gott kaffe! Kram på er! 

 Fin glossybox denna månad!

/ 2018 /

Elefanter

Hej! Några dagar sedan jag skrev här. Vi har firat vår bröllopsdag och besökt en djurskyddspark. Det finns många dåliga platser för turister att besöka så jag tycker verkligen ni ska tänka till om ni åker hit. Rid inte på elefanter och gå inte på shower med dansande djur. Parken vi besökte köper elefanter som plågats och ger dom ett nytt liv. Det var en magisk dag att få se och höra hur de arbetar. Annars har vi bara ätit gott och badat och badat. Hotellet vi bor på (Sunwing Kamala Beach) är väldigt fint. Vi bor längst ner med egen utgång till en av poolerna. Måste säga att det är väldigt skönt! Hotellet ligger precis vid stranden också så vi går lite fram och tillbaka. Just nu sitter jag och får pedikyr. Jag har unnat mig många timmars massage på denna resa. Fantastiskt att få 1 timmes massage för ca 85:- Nu ska jag njuta lite till... kram på er! 
 

</div
Kommentarer (0)
Beach / kamala / massage / mat / pedikyr / resa / semester / thailand