/

Furuvik

Började dagen med att gå och göra slingor och klippa topparna =) Sen åkte Daniel, jag och syrran till Furuvik för att titta på djuren =) En skön dag i solen...Nu ska vi till svärmor för att grilla och ha det bra! Bye bye!

/

Hurra Hurra Hurra!

Ja idag är det min födelsedag =) Blir unga 24 år =) Det är fint väder och jag har semester.....härligt härligt! Så jag får väl önska mig själv en riktigt bra dag! =)

/ Musik /

Michael Jackson

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

 Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillestånd vid lunchtid på torsdagen. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid). – När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärt-lungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online. Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

Text från aftonbladet.se

Tragiskt med hans död......han va ju BÄST när man va liten, hela väggarna var fulla med bilder på Michael. Hans musik kommer att finnas kvar i många många år.....

För  Michaels hemsida tryck här

Michael Jackson i London ( angående dom SISTA konserterna i Juli)