/ 2017 / William /

Brynäs

Idag har Daniel varit ledig då vi hade ett planerat besök hos Williams hjärtläkare. Besöket gick bra men det är en hel del som kommer hända framöver. Återkommer till det. Vi passade på att äta lunch och storhandla innan vi åkte hem. Ikväll ska vi gå på Brynäs matchen tillsammans. Det blir Williams första! Vi fick gratisbiljetter på sjukhuset. I morgon ska jag, Daniel och Penny åka till Stockholm och bo 2 nätter på Clarion Stockholm. Jag ska gå en 2 dagars massagekurs och Daniel ska vara med Penny. Får amma på rasterna. Ska göra 50 timmars praktik sedan och teoriprov innan jag blir färdig friskvårdsmassör! Dock så tar det nog lång tid att bli riktigt duktig men det känns som en bra sak att kunna vid sidan om mitt vanliga arbete. Ska bli mysigt att bo på hotell, äta god frukost och mysa lite! William ska vara hos sina kusiner och kommer nog ha det lika mysigt. 

/ 2017 /

Kören!

3 träffar har vi haft och det är galet kul! Vi är ca 70 stycken som är indelade i 3 stämmor. Vi är redan inne på låt 3 då vi är så duktiga (tycker körledaren). Just nu sjunger vi Don´t stop believing och det är den svåraste låten hittills då vi behövde en utmaning. Vi kommer att ha någon typ av "konsert" i jul, återkommer om när och vart!
 
Här är en annan Joyvoice kör!
/ 2017 /

Tips tips tips!

Jag köpte nyligen ett "ansiktsvatten" som verkligen är toppen bra! Jag gillar den fina och lena känslan man får av peeling och med denna får du den känslan varje dag! Första dagarna blev bomullstussen helt grå trots att jag rengjort ansiktet innan! Jag är alltid noga med rengöring. Produkten jag köpte är en leave-on exfoliering som är effektiv på förstorade porer, rynkor, rodnad mm. Man börjar med att tvätta ansiktet och sen tar man lite av vätskan på en bomullstuss och sveper över ansiktet, avsluta med dag/nattcreme. Absolut den bästa produkt jag testat mot förstorade porer! Det är stor skillnad på min hy nu om man jämför när man var 25...
 
Produkten innehåller Salicylsyra som även har en naturligt anti-inflammatorisk (lugnande) och antibakteriell effekt på huden. Plus att den är 100% fri från parfym, och färgämnen.
 
Ca 369:- för 118 ml (väldigt dryg!)