/ 2017 /

Söndag

Vilka härliga dagar! Väldigt mysigt att få hänga med Aron, Mari och Albert. William och Albert lekte väldigt bra men bråkade om bilarna lite då och då. Den åldern då mitt och ditt är lite svårt att hantera. Vädret var ganska bra så vi hängde lite i parken en dag sen tog vi mest det lugnt och åt god mat och spelade spel. När de åkte hem så kom mamma hit igen och hon har passat barnen medans jag och Daniel fixar... Vår tvättstuga är nästan färdig! Skönt när det "nya" huset växer fram. Igår kväll åt vi kräftor och grillade lax, mums! Sen gick vi till parken för att kika på Takida. De var riktigt bra och tror det var besöksrekord i parken! Dock så tycker jag att alla konserterna är lite väl korta. Efteråt åkte Daniel in till stan med båt! Han kom hem tidigt i morse och är lite trött idag. Tror dock att han hade väldigt kul! Viktigt att få komma iväg själv ibland. Idag blir det en hemmadag med tvätt och städning. Hoppas ni har haft en härlig helg! 

Kommentarer (0)
Furuvik / Furuviksparken / Kräftor / Svensk sommar / Takida / Takida konsert
/ 2017 /

Tisdag

Vilken härlig dag vi fick igår! Varmt, soligt och trevligt! Vi grillade, gick på konserten sen hem igen för spel och tipsrunda som jag förberett. Brad Paisley var riktigt bra och det var väldigt mycket folk i parken! Det blev en ganska sen kväll och dåligt med sömn då William bökade nästan hela natten, suck! Men vi hade iallafall väldigt trevligt! Vi åt frukost allihopa i morse och har tagit det lugnt hela dagen. Daniels morfar och fru har hälsat på en stund och alla gästerna åker snart hem... Men ikväll kommer Aron, Marie och Albert från Umeå och stannar tills på fredag. Det var ett år sedan vi sågs så det ska bli kul! Tänkte laga kött med rödvinssås och sötpotatis pommes. Kram kram på er! 


/ 2017 /

Besök

Bor man i hus får man mycket besök har det visat sig och det är väldigt trevligt! Att vi har gäststugan är ju toppen också! Gästerna får ett eget utrymme och egen toalett/dusch. Pappa och Denize hälsade på förra veckan och sen har mamma varit hos oss i helgen. Idag kommer Daniels syskon med familjer och en arbetskompis till mig med sin familj. Vi ska grilla, kanske leka några lekar och sen se Brad Paisley ikväll. Hoppas på toppenväder! (hoppas kan man ju alltid göra). Ha en bra måndag!!