/

Gott nytt år!!!

Hoppas ni får en supertrevlig sista dag/kväll på året! Jag ser fram emot ett nytt spännande år med nya erfarenheter och möjligheter! Ska strax till jobbet och ha jour, men borde vara hemma senast 18, många kramar till er alla! ♥
 
 
/

Som "alla andra"

God morgon, närmar mig Sundsvall och känner mig ganska pigg trots lite sömn... I morgon är det ju nyårsafton och det är första gången vi blir hemma bara jag och maken, köpt hummer, champagne och en massa gott så det ska bli riktigt mysigt! Efter nyår kör vi som så många andra en vit månad, plus så gott som sockerfritt! Ska bli så skönt att rensa kroppen lite plus komma igång med Zumban och gymmet igen efter semester och sjukdomar, nu är jag strax i Gnarp så ha en fin dag!
/

Skokloster

Idag är det dags att åka hem igen, vi har slappat en massa med god mat, godis och filmer. Nyss tog vi dock en härlig promenad i vintersolen, i morgon ska jag upp vid 04 igen och det ser jag väl inte direkt fram emot... Men det är bara att kämpa på, jobbar även nyårsafton och nyårsdagen så det lutar åt en lugn myskväll hemma med smarrig 3 rätters :) på nyårsafton. Vad ska ni hitta på?