/ 2015 /

Vägg?

Troligtvis kommer Daniel sätta upp en till vägg i lägenheten idag, tänkte stänga ena ingången till vardagsrummet från hallen. Ni som ver hur vi bor så går det just nu att gå runt. Vi kommer flytta soffan, få en ny vägg för tv och troligtvis plats för ett större matbord i vardagsrummet vid fönstren. Tanken är sen att stänga ytterligare i hallen så vår "walk in closet" blir större och mitt och Daniels sovrum. William får då vårt stora sovrum och ett eventuellt syskon kan dela rum. Som ni förstår så trivs vi i lägenheten och har ingen lust att flytta än på länge. Med Kolonin och vår härliga tomt (500kvm) så finns inte heller längtan efter hus.
 
Vårt "krypin"
Baksidan

"stekar trallen"
Bäddsoffa och Tv hörna
Köket
 
Del av inglasad altan
 
 
 
 
/ 2015 / Mat & Bak /

Buzzador

Nu är det dags att "buzza" igen, denna gång ska jag få hem ett paket med en massa produkter ifrån Zeta. Detta passar mig perfekt då jag älskar småplock! Paketet ska komma i början på Februari, gott ska det bli! Vill du också bli en buzzador så klicka på "buzzikonen" nere till vänster.
 
 
 
/ 2015 /

Parenthood

Hej då Parenthood, en av de bästa serierna har nu visat sitt sista avsnitt, lite deppigt! Man fastnar ju för karaktärerna och jag har följt serien i fem år. Det finns ju massor av andra bra serier också men vissa fastnar man för lite extra, den här serien påminner om min absoluta favorit Brothers & Sisters. Nu ska jag göra egen barbecue sås till pulled pork som vi ska äta i morgon men tänkte förbereda idag. Ikväll ska vi äta Pad Thai, gott och ganska enkelt att göra själv. Hoppas ni får en bra start på helgen!