/ 2016 /

Tågliv

Ja då är man tillbaka på jobbet igen, känns bra. Slöstartar med att åka till Hallsberg och sova inatt och slutar klockan 9.50 i morgon och tar helg. Ska fixa smörgåstårtor i morgon så de får gotta till sig till kalaset på söndag. Annars blir det en lugn helg med kolonifix och kanske bio. Jag vill se Independence Day återkomsten. Gillar att flera skådespelare från första filmen (1996) är med i denna.

/ 2016 /

Istanbul

Sorgligt och väldigt obehagligt det som hände på Atatürk igår ikväll. Vi var ju exakt där för bara några veckor sedan! Vi var självklart lite mer på vakt än annars när vi reste men samtidigt vet man aldrig vart det händer och man ska inte skrämmas. Flera i familjen är kvar i Turkiet och åker hem om några veckor. Turkiet är ett väldigt fint land med fina människor och det är så tråkigt att många inte kommer våga åka dit...
/ 2016 /

Happy Birthday

Grattis till mig själv som blir hela 31 år idag! Jag har fått en fantastisk present idag som jag återkommer till! Själva firandet blir på söndag i kolonin. Idag har jag betalat räkningar och ska snart iväg och handla... Daniel jobbar över så kanske unnar mig något extra smarrigt till middag!