/

Kalas och Advent

Efter lunchen idag gick jag till Fridhem för att fira kusin Elvira och hennes pappa som fyller år på Tisdag, det var många släktingar på plats och det börjar märkas att William reagerar och blir lite blyg och rädd, gullungen! Sen promenerade jag hem och hann precis göra i ordning en köttfärslimpa och göra mig redo för att gå ut och kika på invigningen av bocken när Daniel kom hem, äntligen! Vi har saknat pappan i huset, men det har gått väldigt bra att vara själv också. Nu är hela familjen hemma igen så det blir strax middag och adventsmys =)
 
 
/

Gröt

I morse lyxade jag till frukosten och åt varm baguette med gräddost, skinka, gurka och tomat samt risgrynsgröt med kanel OCH socker, gott var det och mätt blev jag! Under förmiddagen har jag/vi bara slappat och nu sover William men om en stund ska jag träffa Rina och sen kika på lillkusinen som har dansuppvisning på zenzen.
 
 
Tungan är rolig den...
 
 
/

Fredagsmys

Det var jättetrevligt att träffa Rebecca idag, vi måste ses oftare! Efter lunch sov både jag och William en timme och sen gick vi ut på en långpromenad, jag köpte med mig en smarrig sallad med pepparlax och chevre, gott! Nu har jag duschat, William badat och småplocket är uppdukat...