/ 2016 /

Sista April

God morgon! Idag åt vi smarrig frukost med frallor, créme cheese, sylt, amerikanska pannkakor, juice, gröt och ägg! Mm! Nu är jag påväg till Örebro fram och tillbaka och slutar klockan 16. Tror vi spenderar eftermiddagen och kvällen i kolonin och grillar och fixar. Vi handlade nya mattor och klädhängare mm igår. Daniel tvättar alla täcken, kuddar osv idag så nu kan vi snart sova i där igen. Mysigt! Det blir dock lite roligare när värmen kommer men nu är det inte så långt kvar...
/

Bokat!

Idag har jag bokat hotell vid Arlanda dagen innan vi reser. Flyget går 07 så jag tyckte det kändes smidigt att bo nära och få frukostbuffe innan avgång. Någon timmes mer sömn är alltid härligt också! Fick rummet gratis genom poäng på vårt "matkort" (supremecard). Vi har bott gratis flera gånger i olika länder, fått vår Mocca Master mm tack vare kortet. Vi köper all mat och större inköp som möbler med kortet och betalar räkningen direkt samma månad. Inga avgifter och ingen ränta. Väldigt bra! Vi bodde gratis sist vi var i Stockholm på konserten också. Vi använder poängen ca 2ggr om året för lite större grejer men man kan ju få biobiljetter och en massa annat om man vill. Hotellet hade även erbjudande på långtidsparkering för 300:- /veckan vilket var jättebra. Bokat och klart!
/

Trött

Fy vilken dag! Klockan ringde 4.20 och tåget avgick klockan 5.20 till Sundsvall. Ett lok framför oss gick sönder på vägen så inga tåg kunde köra förbi mellan Hudiksvall och Gnarp så vi fick åka buss den biten. Efter vändningen i Sundsvall tillbaka mot Gävle blir det strömlöst innan Hudiksvall så vi blev stående 2 1/2 timme delvis utan ström. Det är väldigt sällan vi är försenade men ibland händer allt samma dag. Ett hjälpfordon hämtade oss tillslut och vi fick åka med till Gävle. 3 timmar för sent kom vi äntligen fram. Trist för resenärer som missade flera anslutningståg men de flesta är lugna och förstående. Vi kan ju inte direkt köra om lr förflytta oss enkelt på spåret. Trött i huvudet ska jag nu lägga mig i soffan och kika på Greys. William sover och Daniel är på wiskyprovning. Blir sängen tidigt ikväll då jag ska upp tidigt i morgon igen men sen är jag ledig i två dagar. Kram på er!