/ 2016 / William /

Fredag

Fy, i morse måste jag ha vaknat på "fel sida". Kläderna var obekväma, William bara gnällde, det måste städas för annars får jag ingen bra fredags känsla men ORKAR inte...blir så less på mitt kontrollbehov ibland. Men jag lade mig en stund med William efter lunch och hoppades på att vakna på "rätt sida" och det hjälpte. Vi bakade bullar och tog en promenad, nu har Daniel kommit hem så vi ska städa lite sen blir det kantarell toast och zucchini soppa till middag och sen Idol. Hoppas ni får en fin helg!

Update: Vi har fått svar på proverna vi tog på William. Alla proverna var negativa (gluten, ägg, fisk, soja och jordnötter) samt lever, njurar och sänka. De tog blod så de kunde testa flera saker när de ändå höll på... Super skönt att han inte är allergisk!

/ 2016 /

Massage!

William skulle egentligen varit hemma från förskolan idag men då han nu tillhör de lite "större" barnen så är han med i en egen grupp varje torsdag morgon. Första gången han är med idag, tror han tycker det är kul att få göra lite mer "avancerade grejer". Jag hämtar honom om ett par timmar och jag tänkte passa på att gå på 1 timmes gravidmassage....härligt!

Min lilla lock!
/ 2016 /

Buzzador

Fick hem ett paket från Buzzador för ett par veckor sedan och har nu testat dessa vårtplåster. Har haft en liten men envis vårta på foten länge och den börjar äntligen försvinna! Man sätter på ett plåster om dagen och svårare än så är det inte. Smidigt, smärtfritt och plåstret sitter fast bra! Ca 75:- för 20st