/ 2017 / Penny / William /

Onsdag

Vardag för vissa men för oss är veckodagarna lite "luddiga". Är väldigt skönt att vi kan vara hemma tillsammans i 60 dagar och vabba. Jag spar ju en hel del föräldradagar. William behöver inte passas på samma sätt längre men skulle något hända så behövs vi ju båda. Julen har varit lugn och mysig. Vi firade hos Maritas son och sambo. Vi drack glögg och kikde på Kalle. Sen knytis med en massa julmat och julklappar. Sen har vi hängt hemma med mer god mat, V75, besök av svärmor och Sigge och haft seriemaraton! Det har även hänt mer på övervåningen och vi får hjälp av en vän som är plattsättare. Vi har velat en hel del på dusch men idag hittade vi en Mora takdusch med 400mm taksil. Den blir det! Nu ska vi äta kyckling fylld med gryere ost med stekt svamp och potatis. Kram på er! 
/ 2017 / Mat & Bak /

Jul

Hej på er! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och njuter av julen. Jag har bakat bröd, maränger och gjort saltlakrits kola. Mums! Enkelt att göra och inte så tidskrävande. Vi är klara med klappar och allt därtill. Skönt! Blir några riktigt lugna dagar nu med för mycket godis och soffmys. Daniel jobbar på uppe och det går framåt. Snart börjar det roliga med färger och inredning. Längtar! Om ni vill ha tips på en bra serie att kika på under julen så är Animal Kingdom på Viaplay riktigt bra. Kram på er!

/ 2017 / Serier & Filmer /

Fredag

Idag träffade jag fina Jessica B för en lunch på Gefle Gourmet service. Alltid lika gott med det stora fina salladsbuffén. Vi gick även en liten sväng på stan och sen åkte jag hem. Daniel är på julbord ikväll så jag har precis bäddat ner mina små och ska kika lite på tv och äta Sushi. Mums! Det var ett tag sedan nu. Tror jag ska kika på La la land. Daniel gillar inte den typen av film så kanske passar på. Hoppas ni får en mysig helg. Kram på er!