/ 2015 / William /

Framtid

Tror jag har en plan på hur framtiden ser ut angående jobb och skola. Jag har ju sökt till tandsköterska och får veta senare i vår eller i början på sommaren om jag kommit in. Annars går jag tillbaka till min tjänst som tågvärd i Oktober eller November men går ner till 75%. Känns som en bra plan. Vi ska söka några förskoleplatser till William och han kommer få börja tidigast i Januari 2016. Daniel kommer vara pappaledig och ha semester från midsommar till hösten och sen när jag börjar plugga eller jobba.
 
Vilken förskola ska man välja?!
 
 
/

Måndag

Ny vecka, skönt. William mår mycket bättre men det är en kamp att få i honom medicin morgon och kväll. Han får kväljningar och gråter hysteriskt. Igår åkte vi runt och handlade en del grejer till kolonin, lökar, gödsel osv. Det ska bli kul att börja plantera snart. Vi har inga planer alls i veckan, påsken är nära. Det är faktiskt en av mina favorit helger och förra året hade vi påskfest i kolonin. Får se vad vi hittar på i år. Kram på er!
/ 2015 / William /

Hemma

Det är så skönt att vara hemma igen, hoppas lilleman blir frisk fort. Han fick en reaktion på antibiotikan som gavs intravenöst igår, tappade färgen och andades konstigt. Riktig obehagligt men det gick över ganska fort. Han ska få resten av medicinen flytande. Det är jobbigt att se hur han kämpar och är slö men snart är nog glada lilla William sig lik. Jag sov INGET inatt, obekvämt och oroligt. Sov ett par timmar när vi kom hem och blev som ny. Men precis innan jag tänkte ta en promenad så slog jag i lilltån ordentligt (aj aj aj) Jag gick en sväng ändå men fick halta fram, tån är nu väldigt svullen och börjar bli svart. Fortsatt trevlig helg.