/

Melodifestivalen

Det gick jättebra att jobba igår, väldigt lungt med folk! Men biljettreglerna är ju lite bökiga men det får jag ta eftersom... Imorgon slutar jag kockan 20.00 så då är det bara skynda mig hem till tv:n! Årets melodifestival drar ju igång! Har dock inget större hopp för första bidragen men har bara lyssnat på låtarna en gång, gillar Helena Paparizou och Linus Svennings bidrag bäst tror jag... Nu ska jag invänta maken sen handla lite fredagsgott ♥
/

Läskigt!

Hejsan! Sitter just nu och dricker en stor kopp kaffe och äter äpple/kanel kvarg... Är lite nervös för idag ska jag åka TIB för första gången (tåg i bergslagen), tågkompaniet som jag jobbar på kör både TIB och X-trafik tåg men jag har endast varit på X-tågen fram tills nu men alla ska kunna båda är tanken... Alla säger att det är enkelt men under utbildningen förra vackan så kändes det super krångligt då man åker igenom 7 olika länsgränser och alla län har ju olika biljettregler osv! Det ska dock vara mycket mindre resenärer så det kommer säkert gå jättebra tillslut, åker med en kollega hela dagen idag + i morgon iaf =) Ikväll sover vi i Fagersta, håll tummarna för mig idag!
 
 
/

Träning

Efter jobbet funderade jag på att vila en stund eller bara köra på... Blev lunch, en stor kaffe sen gymmet! Sen gjorde jag i ordning italienska köttbullar i tomatsås till middag...nu ligger jag i sängen och kikar på matprogram :) I morgon är jag ledig och ska umgås med mamma, trevlig kväll!