/ Mat & Bak /

Pofiberbullar

Dessa bakade jag idag när jag kom hem ifrån jobbet, har inte smakat dom ännu men de verkar lovande! Receptet är från 56.kilo.se  Nu ska jag fixa nya gelnaglar...
 

5-6 stycken bullar

5 ägg
2 dl pofiber
1½-2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1 krm salt
50 g smält smör
En skvätt grädde (2-3 msk)

Vispa äggen fluffiga, smält smöret och blanda ihop med grädden. Blanda de torra ingredienserna och häll först ner smör/gräddblandningen sedan de torra ingredienserna. Låt svälla i ca 5 minuter.
Klicka ut på bakpappret och forma sedan till bullar med fuktade händer. Jag ”bollar” dem från hand till hand tills de blir släta. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter tills de fått fin färg.

 
 
 
 
Kommentarer (0)
frukost, lchf, pofiber, pofiberbullar, bra mat, nyttigt bröd
/

God morgon!

Här kommer ett boktips, jag har läst nästan alla Peter Robinson böcker i "Alan Banks serien" och denna är en av de bästa, rekommenderas : ) Ha en bra dag! #påspåret


/ Mat & Bak /

Smarrigt!

En lunch jag gör då och då är kokt blomkål, kokta ägg, lite smör, salt och gräslök...riktigt gott, enkelt och nyttigt! Testa! Idag börjar jag vid fyra och har bara slappat och kikat på The Originals, ska snart ut på en promenad innan jobbet, sover i Ljusdal igen... Hej så länge!