/ 2017 /

Fredag

I onsdags fyllde jag år och jag hade en enkel tillställning med fika för familj och några vänner. Fick blommor, rabarber och krusbär till trädgården och en lyx behandling på SPA Gamla Gefle av Daniel. Ska bli så skönt! Hade som vanligt tur med vädret också. Toppen! Igår kväll kom min pappa hit på besök, han stannar ett par dagar. I morgon kommer lite mer gäster och sen blir det Furuviks parken på kvällen. Nu ska jag packa upp lite tvätt, trevlig helg! 


/ 2017 /

Hej då!!

Nu är vi på väg till mäklaren för att träffa nya ägarna till lägenheten. De ska få nycklarna och vi ska få pengarna. Sen är det klart! Skönt. Det går framåt i huset. Lilla toaletten är snart klar. Bilder kommer. Kylskåpet kom igår också vilket var efterlängtat. Ett stort LG side by side. Energisparande med instaview (googla). Ha en bra dag! Kram på er! 

/ 2017 / Vårt nya hus /

Midsommar

Glad midsommar på er! Snart ska vi äta lunch sen går vi till parken. Spenderar dagen där sen blir det grillning ikväll. Hoppas solen fortsätter att värma och att ni får en mysig dag och kväll! Kram på er!