/ 2017 / Penny / William /

Sjukhuset

Vi var på kontroll med William både igår och i morse angående vätskan runt hjärtat. Det har minskat lite så vi ska tillbaka igen på måndag. Hoppas det börjar försvinna och inte öka för då blir det en dränering och det vill vi inte. Han mår bra och leker nästan som vanligt men är lite "flåsigare". Vi åkte till Valbo efter läkarbesöket för att hämta ut en vardagsrumsmatta jag beställt på MIO. Sen har vi även hämtat ut paket. Bland annat en ny kraftig mixer och Kavat kängor till Penny. Hennes första riktiga skor. Vår lilla tjej som blir 1 år på söndag! Helt galet! Nu ska jag sova. Hoppas ni mår bra. Kram på er! 

/ 2017 / William /

Hm...

På kontrollen såg läkaren att William hade lite vätska runt hjärtat så vi ska tillbaka på torsdag morgon och se hur det har utvecklats. Han har låg feber till och från så vi ska ha koll på om han låter andfådd. I morgon ska Penny få vaccin och sen kommer svärmor på besök. Jag har hunnit fixa lite julfint här hemma men nu saknas ju snön... mysigt inne iallafall. Jag har gjort ett stor krans av julkulor. Använt limpistol, en "badorm" och en hel del kulor. Den blir fin på väggen tror jag! 

/ 2017 / William /

Måndag

God morgon! Vi är påväg till sjukhuset för en rutinkontroll på William. Han har haft lite feber men har även blivit lite snuvig igen. Suck! Jag är inte heller riktigt bra vilket är typiskt då jag har sista körträffen ikväll och vi ska uppträda på Stortorget på första advent! Jag har missat några tillfällen så jag har en del text och stämmor att öva in. Vi kommer börja klockan 14 så kom gärna och kika!