/ 2017 / Vårt nya hus /

Hej då!

Nu är äntligen kolonin tömd och urstädad! Tack för de här åren. Känns lite trist men nu kan vi koncentrera oss på huset i stället. Daniel har åkt flera svängar med släp och lämnat utemöbler och alla kolonigrejer sen slängt en hel del på återvinningen. Sebbe har hjälp till och William har varit med Josephine och sina kusiner. Ikväll blir det spagetti med chili räkor till middag och lite bubbel. Vi måste ju fira att lägenheten är såld och de nya ägarna flyttar in 1 Juli. Priset slutade på 1.850 000:- så vi är väldigt nöjda! Blir tyvärr en väldig massa vinstskatt men det är ju inget att grubbla över. I morgon ska vi köra mer grejer till huset samt ta mått och börja planera renovering. Vi hinner lite iaf innan USA. Badrummet och 2 sovrum ska vara klart innan inflytt sen blir resten gjort under sommar och höst. Nu ska jag amma lillfisen. Kram på er!

/ 2017 / Vårt nya hus /

Spännande!

Budgivningen har hållit på i två dagar nu och vi är mer än nöjda! Dock är det 2 stycken kvar som budar så det är inte klart ännu! Blir hämtmat och hockey ikväll (heja Brynäs), sen firar vi nog i helgen på något vis! Tjoho!

/ 2017 /

Glossybox

Månadens box. 5 bra produkter. Footmender använder vi redan här hemma men kan vara bra med en reseförpackning. Perfekt med en brun utan sol också inför resan. Lacket blir nog också toppen. Gillar deras andra produkter. Min maskara är snart slut så det blir perfekt att testa denna och balsam går ju alltid åt!