/ 2017 / Vårt nya hus /

Spännande!

Budgivningen har hållit på i två dagar nu och vi är mer än nöjda! Dock är det 2 stycken kvar som budar så det är inte klart ännu! Blir hämtmat och hockey ikväll (heja Brynäs), sen firar vi nog i helgen på något vis! Tjoho!

/ 2017 /

Glossybox

Månadens box. 5 bra produkter. Footmender använder vi redan här hemma men kan vara bra med en reseförpackning. Perfekt med en brun utan sol också inför resan. Lacket blir nog också toppen. Gillar deras andra produkter. Min maskara är snart slut så det blir perfekt att testa denna och balsam går ju alltid åt!

/ 2017 /

Proppar?

För ca en månad sedan fick jag helt plötsligt ont i höger långfinger och sen blev det blått vid fingertoppen. Det var obehagligt men dagen efter var det bra. Men sen har detta hänt ungefär en gång i veckan på exakt samma ställe. 1177 och flera i familjen sa att jag skulle kolla upp detta så jag pratade med en sköterska igår. Hon sa att jag skulle köpa en kräm på apoteket som kanske kunde få det att släppa? Kommer inte ihåg vad den hette men ska gå in och fråga idag. Om det fortsätter att komma "proppar" så skulle jag återkomma. Jag har aldrig haft såhär förr så det är lite obehagligt. 


Senare idag är det en till visning men sen hoppas jag det är klart. Väldigt tröttsamt med detta städ och plock! Nu ska jag ta en stor kopp kaffe innan jag tar en promenad till affären. Kram på er!