/

Kalas och middag

Idag har vi varit på Millys och Viras kalas och ätit en massa goda kakor och bullar, sen åkte vi och handlade lite smågrejer till kolonin innan vi åkte hem till lägenheten. Just nu kokar jag rabarbersaft men om en stund ska vi ut och äta med Daniels bror och sambo, trevlig kväll!/

Äntligen!

Sista passet avklarat, skåpet urstädat och växeln inlämnad! Kom nyss hem och sitter och njuter av nybakat bröd och färskpressad juice från bageriet, nu ska jag slappna av och ta vara på lite egentid... Det känns spännande och nervöst att den lille snart är här men jag känner verkligen att det ska bli skönt att ta det lugnt, vila läsa lite böcker och vara lite själv. Har varit ganska mycket på sista tiden så känner min lite less på folk och passagerare ;) Hoppas ni får en härlig helg med solsken! 
/

"Söndag"

Började med att sova ut i morse sen tvätta några maskiner, åkte sedan och handlade och övningskörde. Nu är jag på jobbet och ikväll sover jag borta för sista gången på väldigt länge! Vi kommer i stort sett flytta ut till stugan nu när jag jobbat klart, hoppas på en härlig sommar!