/ 2018 /

Sommar

Gud vad skönt att sommaren kom tidigt i år. Hoppas det håller i sig. Midsommarafton brukar ju vara kall men kanske inte i år. Lite extra härligt att lämna ett varmt Grekland och få komma hem till nästan samma värme. Toppen! Min Medicin kurs är snart avklarad och jag tycker det har gått riktigt bra. Dock så hade jag lite svårt med senaste provet så det ska bli spännande att få betyg närmsta veckan. William har inte många dagar kvar i förskolan nu och till midsommar går Daniel på semester och föräldraledighet. Vi blir hemma tillsammans till slutet på Augusti. Lyxigt. Vi kommer vara mycket hemma och fixa med huset. Spendera dagar i Furuviksparken och bada. Vi ska på Justin konsert och på Britney. Eventuellt ska jag spela trummor i Tyskland några dagar men jag har inte bestämt mig ännu. Känns lite tufft att lämna familjen dessa dagar och vara så långt borta. Lär sluta amma då också men Penny börjar förskola i Augusti så det kanske är lika bra. Dock så ÄLSKAR hon att snutta så det kommer inte bli lätt. Ikväll ska hon få sin andra TBE spruta. Gick jättebra sist och vi andra har tagit alla så vi är klara. Känns tryggt då de verkligen har börjat varna för fästingarna. Nu ska jag snart sätta mig i solen med en ny spännande bok. Det var länge sedan! Kram på er!

Kommentarer (1)
böcker / deckare / fästingvaccin / nora roberts / sol / sommar / spännade läsning / tbe
/ 2018 /

Överraskning!

I lördags hade vi lurat Andreas att vi skulle åka med Eckerö båten över dagen/kvällen. Vi skulle mötas på bussen men i stället så hade Emelie planerat en överrasknings fest! Jag och Daniel mötte upp resten av gästerna en bit från deras hus och sedan gick vi sjungandes tillsammans mot huset där Andreas satt redo att åka till bussen 🤣 Han blev totalt överraskad! Vi fick snittar och bubbel och sen åkte vi ribbbåt till Furuviks brygga. Sjukt kul att åka båten! Sen körde vi 5-kamp och middag på Furuviks nya Havskrog. Super god mat och jag gillar verkligen "kändis kocken" Jonas! Kul att se han på plats också! Efter middagen åkte de flesta in till stan men jag valde att gå hem då Penny är supermammig på kvällen. Vi hade jätteroligt och jag tror Andreas hade riktigt kul också! Dock så ska vi självklart åka med Eckerö båten längre fram ☺

/ 2018 / Buzzador /

Garnier

Jag har testat dessa två rengöringsvatten från Garnier. De tar enkelt bort smink och orenheter och de behöver inte sköljas av! De finns för känslig och normal hud. Jag gillar båda sorterna men den med olja blir nog perfekt när det är lite kyligare ute. Den känns dock inte fet på huden men lite mer vårdande. Jag brukar oftast lägga ganska mycket pengar på min ansiktsvård men dessa är ett riktigt bra budget alternativ och även väldigt dryga! 

Kommentarer (0)
buzzador / buzzador sweden / cleansing water garnier / garnier / micellar