/

Ikea

Jag tog bussen till Ikea idag. Letade lite inspiration och köpte en del grejer till sovrummet. Flera nya örngott (rensat och slängt en del), bäddset till William, vägglampor, kuddar och fodral samt en filt. Håller på och tvättar allt nu. Till middag blev det kyckling med sås på Kvibille mögelost och en stor sallad till det. Supergott! 


/ Mat & Bak /

Kräftor & Frittata

Daniel var lite seg i morse så vi tog det lugnt hemma fram till lunch. Sen gick vi till kolonin. Har precis bakat en rabarber och jordgubbspaj och gjort en blomkålskaka. Vi ska äta kräftor idag med mamma och mormor. Älskar kräftor! Tror blomkålskakan blir god som tillbehör. Fick receptet från senaste Buffé tidningen. 

/ 2015 /

God natt!

Vi gick till Tony och Marita en sväng efter vi käkat middag (gjorde oxrulader med potatis och sås). Nu är jag hemma igen och Daniel följde med Tony, Marita och Josephine ut en sväng för att kika på cruisingen. Jag och William kryper under täcket och sover. Mys!
 
Kvällens outfit var en klänning från H&M och armband från Carolina Gynning som jag inte använder så ofta då jag är mer för guld och inte blandar. Men detta är fint och fjärilar är ju min grej. (Har bla. en fjärils tatuering för er som inte vet).