/

Helg

Denna vecka tycker jag gick väldigt fort, jag har inte gjort så mycket utan bara tränat och varit mycket hemma. Jag är inte världens socialaste människa och tycker om att vara själv ibland, jag har alltid varit sådan och trivs med det =) Idag blev det ett pass på 85 minuter och nu ska jag hoppa i duschen innan maken kommer hem, det blir nog en lugn kväll hemma med en god köttbit och en film, ha en bra fredag mina vänner!
 
 
/

Glossybox

Idag fick jag hem min första glossybox, det är en prenumeration för 139:- i månaden och då får du hem flera skönhetsprodukter i en snygg och lyxig box. Jag tycker det är prisvärt och härliga produkter så jag rekomenderar det verkligen, och vad är det för fel på lite lyx i vardagen =)
 
Gå in på deras hemsida för mer information.
 
/ Mat & Bak /

Träningen

Det går riktigt bra med träningen och jag är faktiskt inte sugen på några onyttigheter alls, kroppen mår verkligen bra av att inte få i sig massa skit =) Jag äter just nu en hel del gröt, kyckling, ägg, grönsaker och kvarg och det går ju att variera en hel del... Idag ska vi åka och storhandla så ska försöka göra en bra matplanering inför kommande dagar. Hej så länge!