/

R

Hej hej! Idag har jag ett reservpass hela dagen (slutar 19), får se om jag får någon tur annars blir det en lugn dag på jobbet... Solen skiner så det känns ju sådär att bara sitta på kontoret. Idag är det cruising i stan så det det kanske blir en bit mat ute när jag slutat? Vi har ju hållit oss ifrån koffein, nikotin och alkohol 3 veckor och det som jag börjar sakna är KAFFE! Så efter denna vecka går vi tillbaka till "inga förbud" =) Men man är ju mer pepp nu med träning och kost när USA resan närmar sig...
 
Ha en härlig lördag!
 
 
/

Så kul att planera =)

Kommer kanske bli en del tjat om resan nu framöver men det får ni stå ut med, en stor del av nöjet tycker jag är att planera =) Det har alltid varit min uppgift när vi rest och Daniel bara "hakar" på... han gillar inte riktigt att planera resorna utan han är mer "tar det som det kommer". Men jag gillar att ha koll som ni kanske vet och det är skönt att iaf ha en del klart för sig innan man reser för det finns ju så MYCKET att se och göra!
 
Denna film la jag upp för ett tag sedan och snart är det vi som flyger!
 
 
/

Längtar!!!

Ja men då är det bestämt! Vi kommer lämna detta gråa och trista land i November för att åka till USA där vi ska kombinera värme, äventyr och nöjen!  Vi har inte bestämt vilket datum vi åker men det bli 4 veckor i November iaf och vi landar nog i Las Vegas och har lite skoj där och åker till bla Grand Canyon sen flyger vi till Florida där vi spenderar resten av semestern ( men vi planerar för fullt och kan hinna ändra oss) =) Men gud vad kul det ska bli!!!