/ 2016 /

Kanelbulle sockerkaka

Igår hade vi väldigt trevligt med Jessica och Fredrik. Vi bjöd på grillspett med grönsaker och olika korvar sen grillad ananas med vaniljglass till efterrätt. Vi skålade i alkoholfritt bubbel och pratade flera timmar. Härliga vänner! Idag kommer Daniels morfar och fru på besök samt Josephine, Sebbe, Tomas pch Cissi. Alla tar med eget att grilla och jag har bakat en kanelbulle kaka till efterrätt (recept på bliminjäst.se). Nu kom regnet så ska slå min ner i uterummet och njuta av chokladen vi fick av Jessica igår och kika på reprisen av Ernst som jag missade i veckan. Hoppas ni får en trevlig lördag!

/ 2016 /

USA

Passar på att kika på talen från Michelle, Barack och Hillary... Trump och hans följeslagare struntar jag i, han får ändå för mycket uppmärksamhet... Nu önskar jag att jag hade mitt Green Card så jag kunde rösta. Kanske tar tag i det så småningom...

/ 2016 /

Hur går det?

Snart har jag fått tillbaka 1000:- genom att gå via sidan Bonusway när jag handlar via datorn... Visst det kan ta ett tag för bonusen att betalas ut men det är ju pengar som man annars inte skulle fått och det är ju så otroligt enkelt!

Klicka här!