/

Huvudvärk

De senaste dagarna och nätterna har jag hostat så mycket att jag har fått riktigt ont i huvudet, varje gång jag hostar så blir det ett obehagligt tryck i skallen, riktigt drygt! Har tagit det riktigt lungt hela veckan och försökt kurera mig och idag blir det bara en lång promenad sen hem igen... I morgon är det dags för fest och det ser jag fram emot!
 
Hoppas kaffet hjälper lite =)
 
 
/ Mat & Bak /

Pussel

Det går halvbra med vårt pussel byggande, vi satt några timmar samma helg som vi köpte det men sen har det bara legat på köksbordet och dammat, är nog dags att fortsätta idag tror jag. Mamma kommer hit senare och ska äta lunch, jag tänkte bjuda på en enkel tomatsoppa på plommontomater i burk, vitlök, olivolja, chili och grönsaksbuljong som kokas och sedan mixas, serveras med fördel med ett gott bröd. vad ska ni äta idag?
 
/ Serier & Filmer /

Ny serie

Efter dagens middag som bestod av hemmagjorda köttbullar så började vi kika på en ny serie som heter Continuum, den handlar om en framtida värld, och utspelar sig år 2077. En grupp terrorister ska bli avrättade när de i sista sekund försvinner. Kiera Cameron  är polis och råkar av misstag följa med, hon får snart upptäcka att hon tillsammans med fångarna gjort en resa i tiden och hamnat i år 2012. Jag var lite tveksam till serien först men efter 2 avsnitt så måste jag säga att den är mycket bra och det visar sig att många fler håller med då den fått 7.9 på Imdb.