/ 2017 /

Värme

Ja vi har det oförskämt bra. Väldigt varmt men skönt! Igår åkte vi till en jättefin lekpark med cirkus tema och sen till Jungle Gardens. Passade på att gosa lite med grisarna. Älskar ju grisar. Sen hade de såklart  krokodiler, alligatorer, ormar, flamingos mm. Samt massor av övergivna och skadade djur som de tar hand om. Sen åkte i hem och tog det lugnt några timmar innan vi åkte till Appelbees och åt middag. Vi firade även Milly som fyllde fyra år igår. Idag har vi inga planer. Tar dagen som den kommer. Hoppas ni har det bra ni med. Kram kram! 

/ 2017 / Penny /

Sarasota

Äntligen här! Resan gick bra igår men det blev som väntat knappt någon sömn för oss vuxna på ett dygn. Vi lyckades somna några timmar när vi kom fram till huset i Sarasota. Det tar lite mer än 2 timmar med bil från flygplatsen att åka hit. Vi åkte till Dennys och åt frukost i morse. Ägg, blåbärspannkakor, smoothies, hash browns och kaffe. Väldigt gott! Sen åkte vi till Publix och handlade en massa mat. Resten av dagen har spenderats hemma vid poolen och i kväll åker vi till stranden och går på "drum circle ". En slags musikfest vid solnedgången som sker varje söndag. Jättemysigt. Då ska vi även träffa upp min familj. Alla bor nära häromkring och det ska bli så kul att träffa alla igen. 

/ 2017 /

På resande fot!

Ja då har vi lämnat Gävle och är på väg till Arlanda. Hoppas vi har med oss allt. Pass, pengar och ungarna är ju det viktigaste :) Hoppas resan går bra men det tror jag. 2 barn denna gång och William är ju lite större och mer aktiv. Paddan är laddad med favoriter och "små paket" har jag förberett som vi kan ge honom under resan. Vi ska träffa Josephine, Sebbe och barnen på Arlanda. Brorsan med familj åkte till Florida i tisdags och bor bara några minuter från oss. Klockan 15.45 ska vi lyfta! Vi har Wifi i huset så kommer uppdatera er med härliga solbilder... Kram på er!