/ 2017 / USA 2017 /

Delfiner!!

Igår såg vi 3 delfiner som simmade nära stranden. Så häftigt! Väldigt fina djur. Igår kväll hade vi "girls night out" och det var riktigt kul. Vi gick en barrunda och drack shots och dansade. Kom hem vid halv två. Drack mycket vatten också så vi vaknade pigga tidigt i morse. Man känner inte av att man druckit alkohol utomlands på samma sätt tycker jag. Idag blir det poolhäng hemma sen får vi se vad vi hittar på senare. Är ju röd dag här idag.  Memorial day. Hoppas det är bra med er där hemma. Antar att sommaren är på gång. 

/ 2017 / USA 2017 /

Lido Beach

God morgon! (för oss iallafall). Vi är på väg till Lido Beach för att träffa familjen. Vi ska grilla, sola och bada och ikväll ska vi tjejer iväg på en "barrunda". Jag frågade i början när vi kom om min syster ville följa med och nu är vi ett helt gäng som ska ut. Kul! Vi har ca 32 grader varmt och 28 i vattnet. Inget alls att klaga på. 


/ 2017 / USA 2017 /

Värme

Ja vi har det oförskämt bra. Väldigt varmt men skönt! Igår åkte vi till en jättefin lekpark med cirkus tema och sen till Jungle Gardens. Passade på att gosa lite med grisarna. Älskar ju grisar. Sen hade de såklart  krokodiler, alligatorer, ormar, flamingos mm. Samt massor av övergivna och skadade djur som de tar hand om. Sen åkte i hem och tog det lugnt några timmar innan vi åkte till Appelbees och åt middag. Vi firade även Milly som fyllde fyra år igår. Idag har vi inga planer. Tar dagen som den kommer. Hoppas ni har det bra ni med. Kram kram!