/

Lördag

Tog en promenad efter frukost, Daniel fick sova vidare en stund då han var lite seg idag (ute med grabbarna igår). Köpte en varsin kyckling sallad med mig hem till lunch. Ikväll blir det en lugn kväll i soffan med lite plock och Melodifestivalen. Sov ganska dåligt inatt så känner mig trött, låg och vred och vände på mig i flera timmar. Riktigt trött men det gick inte att somna. Hoppas på bättre sömn i natt. Har förberett lite inför resan idag också, hämtat ner lite sommarkläder och skor från vinden och skrivit packlista, inte långt kvar nu. 
/

Sjukhuset

Det gick bra idag, läkaren var väldigt kunnig och lugnande. Det har inte ändrats något sen sist, en klaff är lite för stor så den öppnar sig inte 100% Och småhålen i skiljeväggen är kvar. Inget är farligt och det behövs inte göras något ingrepp just nu. En specialist skulle kika på bilder/video från UL och vår läkare skulle sedan ringa med info om vad han hade att säga. Vi fick även en tid i Maj för kontroll igen. Skönt att det inte behöver göra någon operation just nu, behövs det längre fram så är han iallafall lite större. 
/

Fredag

Nu är vi påväg till sjukhuset för Williams andra ultraljud, hoppas läkaren är bra och att vi får bra besked (att inget behöver åtgärdas). Har inte lust med något ingrepp på vår lilla grabb.