/

Sista april

Halloj, idag är det ju sista april men det är väl en av våra tråkigaste högtider? Alltid kallt och tycker synd om alla små djur som bränns ihjäl... Jobbar till 23 och det gör ju inte så mycket, men hoppas ni får en bra kväll iaf! :)
/

En sån dag...

I morse vaknade jag och hade en sån där känsla i kroppen när inget känns kul, skulle kunnat dra täcket över huvudet och sooooova! Men jag gick upp och kikade på en serie en stund och åt frukost och fick sedan för mig att rensa linneskåp och sen alla rengöringsprodukter/tvättmedel osv. Träffade sedan mamma för en lunch på stan innan jag fortsatte, nu är allt organiserat och en del slängt, skönt! När Daniel kom hem åkte vi till Ikea en sväng och shoppade lite till kolonin, nu är det sängläge som gäller :) Dagen blev riktigt bra ändå, och i morgon är det jobb igen... God natt!
/

Hemma

När jag slutade i morse köpte jag nybakat bröd och gjorde en smarrig macka med en stor kopp kaffe, sen har jag kikat på säsongsavslutningen av Parenthood och fixat nya gelnaglar. Nu tänkte jag städa sen fixa lunch som blir tonfiskröra på bröd eller lite pasta.
 
Gick in i V.26 i fredags, magen växer fort...