/ 2016 /

Ikea

Jag och William vaknade tidigt ( tyvärr då vi båda var helt slut). Jag har fått ont i halsen och nyser, så trist! Men efter några koppar kaffe och ordentligt med frukost tog vi bussen till Valbo och handlade bla ramar till tavlorna som ska upp i hallen sen blev det lite annat smått som alltid på Ikea. När vi kom hem sov vi båda tätt ihop i över en timme och sen åt vi rester till middag... Medans William lekte med duplo och bilar så kikade jag på Mtv galan som gick i veckan, många bra framträdanden som vanligt! Nu har jag precis lagt William och jag får se vad jag orkar titta på, sängen känns lockande... I morgon ska jag träffa Alex och käka lunch på stan, hoppas vi är piggare då. Det kommer även en tjej som ska kolla på vagnen, vi fick tyvärr inget nytt tyg då Bugaboo tyckte det var normalt slitage. Värt ett försök iallafall. Hoppas ni mår bra där ute, kram på er!

/ 2016 / Mat & Bak /

Mat och bak

 
 
Jag lär sysselsätta mig med något när jag är hemma och vabbar (förutom att leka med lilleman) så idag blev det rågsiktsfrallor och Ölänsk lufsa som vi ska äta till middag. Skönt att ha maten redo till kvällen. Jag jobbar ett kort pass fram och tillbaka till Ljusdal och skulle egentligen sovit där men Daniel samåker till Forsmark så han kan inte vänta tills jag kommer hem i morgon vid 9.00 Blir jobb för mig 16-20 idag och några timmars vabb i morgon alltså. Sen är jag ledig torsdag och fredag så det blir ingen förskola denna vecka för William, synd då jag vill få in rutin och att han blir trygg och van vid gruppen. Han har gått väldigt lite sen inskolningen och det har varit ett medvetet val av oss men nu tror jag han är helt redo och verkar bara tycka det är kul. 
 
 
 
/ 2016 /

Glossybox

Förra veckan kom glossyboxen och den var riktigt bra denna gång! Bra bryn gel, snyggt läppstift i nude, bra ansiktsmask från Body Shop och ögonskuggan var fin men det använder jag väldigt sällan. Rengörings servetterna har jag inte testat ännu men är perfekt när jag har någon överliggning på jobbet. Tummen upp!