/

Sena kvällar

Middagen igår blev riktigt god och hela lägenheten doftade fortfarande vitlök i morse då köttet fylldes med 6 vitlöksklyftor, rosmarin och fänkål. Idag och resten av veckan jobbar jag sent nästan varje dag, lite trist men alla veckor är olika så det är ju skönt : )/ Mat & Bak / Serier & Filmer /

Under The Dome

Det blev en ganska tidig kväll igår, vi kikade på Hockeyn här hemma sen gick vi till Olearys och käkade... Vi var hemma vid 23 och somnade efter en stund framför tvn. Idag har vi varit på stan och handlat lite samt ätit mat från Mcdonalds! Mätt är jag nu kan jag lova men jag har även förberett Porchetta ( italiensk kötträtt på fläskkarré, som man skär till en större och tunnare bit, fyller med vitlök, fänkål och rosmarin och sedan rullar ihop till en rulle ) som vi ska äta ikväll (kanske) och ha till matlåda. Nu ska vi lägga oss i sängen igen och kika på en ny serie baserad på Stephen Kings bok Under The Dome. Trevlig söndag!
 
 
Bild från ica.se
 
 
 
 
/

Syrran glad

Lyckades boka biljetter till One Direction nästa sommar på friends arena åt Denize, blir hennes första stora konsert så hann få bra platser också som är viktigt : ) Nu ska jag smutta på ett glas vin och kika på Greys Anatomy som äntligen börjat igen!