/ 2018 / Musik /

Date!

Det gick jättebra igår! Lite stelt i början när vi kom in som en överraskning på festen men efter en liten stund ställde sig nästan alla 80 gäster upp och började dansa 😊 Vi kom hem väldigt sent och efter så mycket trummade är det svårt att varva ner och somna... vilade lite med Penny idag på eftermiddagen så nu känns det bättre. Är just nu på väg in till stan med maken. Vi ska äta på Nästet och mysa bara vi två. ❤ Min mamma och mormor är barnvakt några timmar hemma hos oss. Hoppas ni har en trevlig helg. Kram på er! 


Kommentarer (0)
bateria / sambasaomiguel / sambashow / ssmba / västerås / västeråsslott
/ 2018 / bateria / coburg / samba / sommar / västerås /

Första spelningen!

Ikväll är det rep i Uppsala och imorgon ska jag vara med på min första bokade spelning! Vi ska spela på Västerås slott i morgon kväll inför ca 80 gäster. Vi är 19 stycken som ska spela och så har vi sambadansare med oss också. Jag har inte varit med på ett par veckor då gruppen håller på att träna inför Kulturernas Karneval i Uppsala som jag inte kan vara med på. Jag kommer hem från Grekland dagen innan och vi har planer här hemma på lördagen. Känns lite tråkigt att missa karnevalen men i Juli är det en jättestor karneval i Tyskland som gruppen ska åka på och jag ska troligtvis följa med... spännande!
 
 
 
 
/ 2018 / Penny / Vårt nya hus / William /

Söndag, värme och lek!

Helgen är snart över. Vi har fortsatt med renovering och trädgårds fix. Williams förskole kompis har varit här med sina syskon och lekt hela dagen igår och idag. Det värmer i hjärtat när man ser hur kul de har tillsammans. De bor dessutom i huset mittemot så det tar 2 minuter att springa mellan.

Helgen började lite tragiskt med Aviciis bortgång. Såg dokumentären om hans karriär för bara någon vecka sedan på SvT Play. Sorgligt och synd att en så talangfull ung kille lämnat redan... 
Strax blir det hämtmat och soffan. Vi är alla helt slut efter sol och mycket utomhuslek! 

Jag på bild nere till vänster. Penny är bra lik mig ibland 😃