/ 2016 / William /

Oroligt

När jag kom hem efter jobbet idag hann jag precis äta lunch innan de ringde från förskolan och sa att William verkade dålig. Han lät anfådd och hade fått blå läppar! Ingen feber men var inte riktigt sig själv tyckte dom. Jag gick och hämtade honom direkt men när jag kom dit var han precis som vanligt men jag gick med honom till hälsocentralen bara för att de skulle lyssna på hjärta och lungor och allt var bra men han är ju fortfarande snuvig och lite hostig. Bra att förskolan är uppmärksam och de blev nog lite oroliga eftersom de vet att han har ett litet hjärtfel (ej farligt). Men vi har fått höra att det inte borde påverka honom alls men kanske när han blir äldre och rör sig/springer/tränar osv. Konstigt ändå att läpparna blev blå men nu är han precis som vanligt... Får såklart hålla ett extra öga.
/

V.13

Hej och god morgon! Har inte skrivit så ofta på sista tiden då det har varit fullt upp med annat. Vi har haft en trevlig påskhelg och tagit det lungt och inte haft så mycket planerat. Åt jättegod påskmat hos mamma i lördags och sen åkte vi till Josephine och Sebastian som bjöd på rullader med pressad potatis, sås och sallad. Väldigt gott! Vi spelade spel, drack lite vin och hade så kul att vi sov kvar. William sov som en stock så kändes dumt att väcka honom så vi stannade... Inte så ofta man sover borta men det var väldigt mysigt. Jag brukar alltid vilja åka hem oavsett tid på dygn men denna gång gick det bra. Igår spenderades dagen i kolonin, äntligen! Vilken värme det var och det börjar verkligen bli liv i träd och buskar! Hoppas på en varm och fin sommar i år, vill inte ha repris på förra året tack. På eftermiddagen hälsade vi min syster Mollie en sväng som flyttat till ny lägenhet på brynäs och sen blev det marockansk gryta till middag. Har haft Linas kasse för 2 förra veckan vilket passat bra då vi inte behövt matlådor. Kvällen avslutades med en långpromenad med älskade Kattis. Väldigt mysigt och behövligt, blir alldeles för sällan man ses. En liten genomgång av påskhelgen men nu är det ny jobbvecka och jag börjar med ett kort morgonpass till Sundsvall. Hoppas ni får en härlig start på veckan! Många kramar!

/

Inte SJ

Vet inte om jag nämnt att SJ tar över Tåg i Bergslagen i December? Det betyder att personalstyrkan splittras och vi har fått välja mellan att stanna på Tågkompaniet och bara åka X- tåg eller byta till SJ och bara åka Tåg i Bergslagen. Vi åker på båda som det är just nu vilket bidrar till stor variation på resorna och på TIB har vi också enklare servering som vi sköter. Jag valde att stanna då de längre rasterna blir i Gävle och man "flackar inte omkring lika mycket". Från ca 100 arbetskamrater till ca 45 st... Tror det kommer bli bra men förändringar kommer det bli för oss alla. Spännande!