/

Jobbig morgon

God morgon! Vi hade det väldigt mysigt igår jag och Mollie. Hon visste ingenting om vad vi skulle göra men vi började här hemma med en cider och sen gick vi till Pinchos och åt och drack en massa gott! Drack en mango mojito som var supergod! Maten var bra men slår inte tapasen på Nästet. Klockan sju gick vi till Gävle teater för att se föreställningen BOX och det var väldigt intressant och spännande. Man blev väldigt sugen på att lära sig mer om hjärnan kan jag säga! Gå och se den om du har möjlighet. Vi var hemma igen till 22 och vi satt och pratade en stund i soffan med Daniel innan Mollie tog bussen hem. Daniel gick sen ut för att träffa några arbetskompisar och jag och lade mig vid tolv. Vaknade vid 2 av att William var väldigt ledsen och bar in honom till oss. Vi somnade om men vaknade igen klockan 05 av att han gråter ännu värre och är otröstlig. Han tar sig om blöjan och magen och verkar ha ont. Byter blöja och känner om han är öm men han reagerar inte på något speciellt. Jag bär och försöker lugna honom och sen sätter vi oss på golvet och leker med bilar. Efter några minuter börjar han röja med leksakerna och allt är som bortblåst?! Nu har vi varit uppe en stund och han har ätit och druckit bra. Konstigt...Man blir ju så orolig! Får ha extra koll på honom idag iallafall. Hoppas ni får en fin lördag! 

/ 2016 /

BOX!

Snart ska jag sträffa Mollie och överraska henne med en kul kväll! Vi ska först äta på Pinchos och sen ska vi gå på föreställningen BOX med Henrik Fexeus. Har läst väldigt många bra recencioner så det ska bli väldigt kul! Han brukar vara med i Nyhetsmorgon då och då och han är verkligen duktig! Nu ska jag iväg, ha en bra helg!
 
Med föreställningen BOX vill Henrik prova något nytt och målet är att våga ge publiken en mer intim upplevelse än vad de har fått tidigare med psykologi, teater och magi för att skapa illusionen av att kunna tränga rakt in i våra tankar. 
 
 
/ 2016 /

Överraskning

William sov väldigt dåligt inatt, det verkade som att han hade väldigt ont i munnen på grund av kindtänder som är på gång. Han fick lite flytande alvedon och sen lyfte vi in honom till oss. Han sov bättre men fortfarande oroligt. Han var lite svullen om ena kinden i morse men pigg igen. Ska snart gå och hämta honom från förskolan och jag hoppas han har haft en bra dag. Min lilla stora bebis. I morgon ska jag fira Mollies 20års dag i efterhand, min tidigare idé gick inte att genomföra så jag har fixat lite annat i stället. Berättar i morgon vad vi ska göra. Kram på er! ♥