/ 2018 /

Resor!

Glad påsk på er! Dagarna går i ett och det fixas med huset, pluggas och vardagfixas! Väldigt härligt med ljusare dagar nu! Som man längtat. Trots Svensk sommar på ingång så har vi bokat en resa till Thailand i slutet på året. Det blev ett stort familjehotel på Kamala Beach. Terrass med egen utgång direkt till poolen men med grind först såklart! Vi har varit i Kamala förut och vi trivdes där. Jag ska även åka till Grekland 2 veckor i Maj. Mamma, jag och barnen åker tillsammans. Det har varit hennes dröm att få åka med oss och jag tror det kommer bli jättemysigt. Vi tog ett All inclusive hotel nära stranden. Vi passar på att åka när priserna är ganska låga och innan högsäsong. Daniel ska jobba på med huset sen har han semester från midsommar till slutet på Augusti. Vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge och det kommer kännas tomt och konstigt men det kanske är bra att få sakna ibland? Vi får ringa ofta iallafall! Trevlig påsk på er! 🐤❤Kommentarer (0)
Grekland / easter / kamala beach / påsk / resor / thailand
/ 2018 / Mat & Bak /

Tips Tips!

Potatis "pannkakor".Barnen älskar detta och det är så enkelt!  Till cirka 10 små plättar använder jag 1 ekologiskt ägg, 3 råa skalade potatisar, 1/2 dl mjöl, 1 dl havremjölk och en nypa salt och en nypa kanel. Jag slänger allt i mixern och konsistensen ska vara som pannkakssmet. Stek sen plättar i smör! Servera med bär eller rårörda lingon. Mums! 

Kommentarer (0)
barnvänlig mat / lunch / mellis / pannkakor / picknick / potatispannkakor
/ 2018 /

Onsdag

Ännu en fin och varm vårdag. Så skönt! Onsdagar betyder lek i gymnastiksalen för William. Han älskar att vara där! Det är verkligen stor skillnad på William efter operationen. Vi märker det hemma och även personalen på förskolan. Han är modigare, har bättre aptit och mycket mer ork. Känns bra att vi inte väntade med operationen. Mamma har varit här både igår och idag så jag har pluggat en hel del och gjort klart första inlämningsarbetet. Bara att ge sig på nästa! Det är faktiskt riktigt kul när jag får tid att läsa och skriva i lugn och ro.