/

Gormbricka

Blev en liten sväng på stan idag. Träffade kusin Jessica och Fabian en stund och kollade runt lite på marknaden. Köpte en vind/fleece tröja på Polarn till William. Hösten känns nära. Nu blir det soffan med en kall öl och småplock. Trevlig fredag!

/

Jösses!

Fy vilket pass! Var helt skakig och illamående en stund efter. Konstigt nog så är det ju galet kul samtidigt! Skönt för kroppen att få "vakna till". Nu har vi ätit hemmagjorda hamburgare, Tony, Tomas och Sebbe är här men de ska snart iväg på stadsfesten. På lördag går jag ner en sväng med svägerskan. Strax tänkte jag lägga mig i sängen och kika på matprogram på paddan. Bästa avkopplingen för mig. Natti!

/

Intense

Dags för ett Intense pass idag efter 3 veckors uppehåll. Träningen har verkligen inte blivit av dessa veckor! Känns behövligt att komma igång igen med en kickstart, dock så kommer det vara asjobbigt! Är inte riktigt peppad heller men vet att det vänder så fort man kört ett pass! Angående resan så lutar det faktiskt åt USA i höst... Väldigt lockande! Är fortfarande reserv till utbildningen vilket känns skitdrygt. Kan ju få hoppa in i 2 veckor efter kursttart i slutet på Augusti. Det är verkligen inte optimalt för Daniel som lär förbereda och säga till i god tid på jobbet... Hade nästan varit bättre att få ett ja lr nej på en gång. Nu ska vi käka lunch. Köttbullar med mos. Gott ibland!