/ 2017 /

Kolmården

På fredag morgon drar vi till Kolmården tillsammans med Andreas och Emelie. Barnen också såklart. Daniel är ledig så vi sticker iväg väldigt tidigt så vi är där lagom till öppning. Ska bli så kul att åka deras "galna" bergochdalbana i trä! Sen finns det ju massor av kul för de små också! 

/ 2017 / Penny / William /

Förskolan

Ja då är William inskolad på nya förskolan. Jag stannade en timme men han brydde sig inte om mig alls. Tror han kommer ha jätteroligt och det ska faktiskt bli skönt att bara vara hemma med Penny några timmar i veckan. Blir lite lättare att fixa här hemma. Få undan lite "tråkiga" grejer som tvätt, och städa och fortsätt måla. Behöver även rensa barnens garderober och fylla på med lite nya storlekar och varmare kläder. Nu längtar jag efter riktig höst! Härlig luft, vackra löv och såklart Halloween! 


Spana in första locken :)

/ 2017 /

Ute i god tid!

Beställde en ny vinterjacka i veckan. Det var dags. En nyhet från Áhkká. En dunparkas som är riktigt varm och tålig! Kostade 2000:- men googlade fram en rabattkod på 20% på varumärken och fri frakt hos Ellos. Toppen! Nu är jag redo för vintern! Ska bara fixa lite till barnen också!  

Bild från Ellos