/ 2016 /

Smakbox

Fick ett bra erbjudande på att testa #smakbox för 169:- och idag hämtade jag ut första boxen på mitt postombud. 18 produkter till ett värde av 459:- Alla produkter var riktigt bra och i normala storlekar. Ord pris på boxen är 199:- i månaden utan bindningstid. Är ni sugna på att testa så kan ni använda koden fzn5h3 så får ni också rabatt! Jag ska testa minst 1 månad till då jag tyckte produkterna var riktigt bra. Alltid kul med lite nyheter!

/ 2016 /

Söndag

Nu är vi snart hemma igen efter några dagar i Skokloster. Vi har tagit det lungt, promenerat, grillat korv vid badplatsen, ätit god mat och kikat på Idol och Så mycket bättre. Daniel fick 2 timmars fotvård av Irre med peeling, fotmask och massage i present och mina fötter blev målade och filade. Idag träffade vi Richard, Linda och barnen i Bålsta några timmar. Vi möttes inne på Lasse Åberg museet, fikade och åt lunch. Ikväll blir det nog någon god soppa till middag... Ska fundera ut något gott recept. Kram på er!

/ 2016 / Mat & Bak /

Kalas

Pju, nu är det skönt att lägga sig i soffan. Bakat och fixat hela dagen... Tog dock en härlig paus när städfirman kom hit och gick iväg på 45 min fotmassage, underbart skönt! Hämtade William klockan 14 och fortsatte bakandet med min lilla hjälpreda. Allt fika blev jättegott och nästan allt gick åt, till middag gjorde jag klyftpotatis med tryffelmajonäs till förrätt och sen kantarellrisotto till varmrätt. Nu är vi mätta och trötta! Imorgon har Daniel tagit ledigt så vi åker till Skokloster över helgen. Mys! Hoppas er dag har varit härlig!

Dags för marängen