/

Uppsala

I morgon ska vi till Uppsala en sväng. Vi ska träffa Richard och lilla Otis. Vi tänkte käka lunch och hänga i någon park. Mysigt att komma bort och se något annat ibland. Vi tänkte ta tåget, fort och smidigt. Nu blir det lite tv tid, William sover och Daniel träffar grabbarna och är ute och promenerar och spelar. 
/

Måndag

Vilken fin dag jag fick igår. Varmt och skönt! En riktig sommardag! Fick även flera fina presenter, bla en klocka av Daniel samt ett presentkort på segelflyg! Den presenten var även från Josephine, Tomas och svärmor med familjer. Ska bli så kul att testa! Fick även blommor till trädgården, vin och presentkort. Tack! Idag gick jag själv en sväng på stan och fyndade lite rea. Blev något till alla i familjen. Ljusrosa kofta och svart baströja till mig. Shorts, t-shirts och linnen till grabbarna. Tog sen cykeln från kolonin till lägenheten för att köra en maskin tvätt. Blev första cykelturen för William. Han verkade gilla det. 


/ 2015 /

Hurra!

Grattis till mig själv! Hela 30 år fyller jag idag! Har längtat efter den här åldern och känner mig glad och lycklig över livet. Tiden går kanske lite väl fort men det gäller att njuta! Blir tårta, fika och lite bubbel för familjen i kolonin idag, Stora festen är om några veckor. Kul ska det bli!