/ 2015 /

Konstnär

Idag var jag riktigt trött så jag passade på att vila samtidigt som William sov efter lunch. Sov ganska dåligt inatt så det var skönt att få lite ny energi. Mollie kom vid 14 och då gick vi till Tony och Marita som ville att William skulle komma och måla en tavla. Det första han gjorde var att stoppa penseln i munnen men sen blev det ett riktigt konstverk. Första tavlan målad! Sen gick vi hem och jag gjorde falafel till middag och bakade tekakor. När William somnat dukade vi upp smågodis och åt nybakade tekakor och kollade på tv. Så mycket bättre var riktigt bra ikväll. Synd att det snart är slut! Mollie åkte hem för en stund sedan för hon ska till Umeå tidigt i morgon och hämta en häst. Annars hade hon tänkt sova kvar vilket skulle varit mysigt. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. God natt! 
 
 
 
/ 2015 /

Mys

Nu börjar jag faktiskt få lite julkänsla. Bakade saffransbullar i veckan och har tagit fram julstjärnor, ljusstakar mm. Det blir väldigt mysigt och nu hoppas vi bara på lite snö! Julkorten är klara och ska bara läggas på lådan. Skinksmörgås åt jag till frukost med dijon senap på, super gott! Jag har dukat upp med lite plock nu och myser för mig själv framför tvn. Mamma var här några timmar på eftermiddagen och hade även med sig mat. Lyxigt. Hoppas ni får en trevlig kväll!

 Månadens glossybox kom idag och var riktigt bra!
/

AMA

Cheryn har varit här idag och ätit lunch och vi har pratat om vårt projekt (hemligt ett tag till). Daniel åkte till Sälen på eftermiddagen så då gick jag till mormor några timmar. William älskar att spela på hennes piano och leka med världens snällaste hund Nelly. När William somnat kikade jag på senaste Greys och sen American Music Awards som gick häromdagen och tog ett glas rött. Skönt att vara ensam ibland och bara mysa i soffan. Strax blir det sängen. Natti natti!