/ 2018 /

Körkort!!

Glömde berätta att jag körde upp samma dag vi reste till Thailand. Väldigt nervöst! Skulle det bli en bra eller mindre bra start på semestern? Det gick iallafall jättebra och nu har jag äntligen körkort! Gud som folk har tjatat. Nu slipper jag höra det mer. Kan vara det bästa av allt. Kram på er! 

/ 2018 /

Kamala

Äntligen på plats! Vi kom fram till hotellet klockan 14.30 igår (lokal tid). Resan gick bra men jag har jättesvårt att sova på flygplan så man var väldigt trött! Barnen sov iallafall flera timmar under resan vilket var skönt. Vi packade upp lite när vi fått vårat rum sen gick vi till stranden och åt middag. Phad thai och stekt ris med krabba. Så himla gott! Det blev sen en tidig kväll och vi sov som stockar allihop. Idag blir det bad, bad och bad. Kram på er! 
 
 
 
 
 

</div
/ 2018 / Serier & Filmer /

Halloween fika/middag


I lördags hade vi Halloween fika här hemma. Jag kunde tydligen inte låta bli att fira på något vis! Vi var ca 20 stycken föräldrar och barn som hade mysigt tillsammans. Jag hade fixat med Pinata, fika och pyssel. Barnen lekte jättebra måste jag säga. Nästan alla stannade sen på middag och vi bjöd på pulled chicken med tillbehör. Jag hade förberett det mesta men såg dagen efter att jag glömt tagit fram all sallad jag hackat! Typiskt men det gick ju bra ändå. I morgon är det dags för sista praktikdagen på några veckor. Det är höstlov och det är ju perfekt att vi reser på fredag. Det visste jag inte när vi bokade. Nästan allt är packat och vi är redo för värme!

Ett tips till er som inte sett filmen Hocus Pocus så finns den nu på Netflix! Perfekt familjefilm mörka höstkvällar. Kram på er!